DISKUZE – zde je prostor pro vaši diskuzi – DISKUSE – zde je prostor pro vaši diskusi – DISKUZE
V Bulharsku se mi líbí
Citát od Návštěvník - 16. 9. 2025, 13:59Děkuji autorovi za vytvoření diskusního fóra. Rád jezdím autem po Evropě a na kole po Česku. V Bulharsku jsem byl letos už potřetí. Před tím jsem tam byl v letech 2019 a 2021. Překvapilo mě, že tam je o dost dráž než v roce 2021. Ale jinak se mi tam líbilo. Slunce, moře, pláže, jídlo, noční život... Je to podobné jako ve Španělsku, jen levnější. Mimochodem prosba k autorovi: Mohl byste založit fórum i pro Španělsko?
Děkuji autorovi za vytvoření diskusního fóra. Rád jezdím autem po Evropě a na kole po Česku. V Bulharsku jsem byl letos už potřetí. Před tím jsem tam byl v letech 2019 a 2021. Překvapilo mě, že tam je o dost dráž než v roce 2021. Ale jinak se mi tam líbilo. Slunce, moře, pláže, jídlo, noční život... Je to podobné jako ve Španělsku, jen levnější. Mimochodem prosba k autorovi: Mohl byste založit fórum i pro Španělsko?
Citát od Návštěvník - 19. 11. 2025, 14:29Taky děkuju autorovi. ALe hlavně souhlasím že je Bulharsku krásně a že se tam zdražuje. Ale i tak je tam levně a to i v porovnání s ČR. Mně v Bulharsku nejvíc vyhovuje že je tam teplo. A taky mám ráda jejich džusy a zmrzliny. V obchodech stojí litrovka džusu kolem 2,50 leva a mají tam obrovskvý výběr, jak značek tak druhů. Jídlo mně tam taky chutná. Hlavně saláty a přírodní řízky. KDO MÁ RÁD TEPLO AŤ JEDE V LÉTĚ DO BULHARSKA! Jindra
Taky děkuju autorovi. ALe hlavně souhlasím že je Bulharsku krásně a že se tam zdražuje. Ale i tak je tam levně a to i v porovnání s ČR. Mně v Bulharsku nejvíc vyhovuje že je tam teplo. A taky mám ráda jejich džusy a zmrzliny. V obchodech stojí litrovka džusu kolem 2,50 leva a mají tam obrovskvý výběr, jak značek tak druhů. Jídlo mně tam taky chutná. Hlavně saláty a přírodní řízky. KDO MÁ RÁD TEPLO AŤ JEDE V LÉTĚ DO BULHARSKA! Jindra
Citát od Návštěvník - 27. 4. 2026, 14:58By me zajimalo, kolik ted stoji v Bulharsku pivo. Stavalo v obchodech kolem 2-4 leva, to znamena asi 1-2 euro. Nevi nekdo, jak to podrazilo?
By me zajimalo, kolik ted stoji v Bulharsku pivo. Stavalo v obchodech kolem 2-4 leva, to znamena asi 1-2 euro. Nevi nekdo, jak to podrazilo?
Citát od Návštěvník - 3. 6. 2026, 11:16Jo, lahvové pivo stojí kolem 2 eur, točené v jídelnách taky. V běžných restauracích je točené pivo za 2.50 až 3 eur. Pít se dá Šumensko, Zagorka, Kamenitza a Staropramen. Nedoporučuju značky Boljarka, Astika a Zlatopramen.
Slávek N.
Jo, lahvové pivo stojí kolem 2 eur, točené v jídelnách taky. V běžných restauracích je točené pivo za 2.50 až 3 eur. Pít se dá Šumensko, Zagorka, Kamenitza a Staropramen. Nedoporučuju značky Boljarka, Astika a Zlatopramen.
Slávek N.
Citát od Návštěvník - 8. 6. 2026, 7:25Ještě bych doporučil Stolichno. To je černé pivo. V Bulharsku se pije jen světlé spodně kvašené pivo, na jiné Bulhaři zvyklí nejsou. Přesto černé pivo Stolichono je opravdu výborné. Petras
Ještě bych doporučil Stolichno. To je černé pivo. V Bulharsku se pije jen světlé spodně kvašené pivo, na jiné Bulhaři zvyklí nejsou. Přesto černé pivo Stolichono je opravdu výborné. Petras
Citát od Návštěvník - 10. 6. 2026, 7:55Ahoj,
tak mně chutná lahvové "Mlado pivo", ale musí být hodně vychlazené. Kromě toho ještě Staropramen a Zagorka.
Loni na Zlatých pískách točili Heineken a Zagorku. Heineken fakt není pivo, ale nahořklá voda. Zagorka byla dobrá.
Jarda z Prahy
Ahoj,
tak mně chutná lahvové "Mlado pivo", ale musí být hodně vychlazené. Kromě toho ještě Staropramen a Zagorka.
Loni na Zlatých pískách točili Heineken a Zagorku. Heineken fakt není pivo, ale nahořklá voda. Zagorka byla dobrá.
Jarda z Prahy