Fórum

DISKUZE – zde je prostor pro vaši diskuzi – DISKUSE – zde je prostor pro vaši diskusi – DISKUZE

V Bulharsku se mi líbí

Citát

Děkuji autorovi za vytvoření diskusního fóra. Rád jezdím autem po Evropě a na kole po Česku. V Bulharsku jsem byl letos už potřetí. Před tím jsem tam byl v letech 2019 a 2021. Překvapilo mě, že tam je o dost dráž než v roce 2021. Ale jinak se mi tam líbilo. Slunce, moře, pláže, jídlo, noční život... Je to podobné jako ve Španělsku, jen levnější. Mimochodem prosba k autorovi: Mohl byste založit fórum i pro Španělsko?

Citát

Taky děkuju autorovi. ALe hlavně souhlasím že je Bulharsku krásně a že se tam zdražuje. Ale i tak je tam levně a to i v porovnání s ČR. Mně v Bulharsku nejvíc vyhovuje že je tam teplo. A taky mám ráda jejich džusy a zmrzliny. V obchodech stojí litrovka džusu kolem 2,50 leva a mají tam obrovskvý výběr, jak značek tak druhů. Jídlo mně tam taky chutná. Hlavně saláty a přírodní řízky. KDO MÁ RÁD TEPLO AŤ JEDE V LÉTĚ DO BULHARSKA! Jindra

Citát

By me zajimalo, kolik ted stoji v Bulharsku pivo. Stavalo v obchodech kolem 2-4 leva, to znamena asi 1-2 euro. Nevi nekdo, jak to podrazilo?

Citát

Jo, lahvové pivo stojí kolem 2 eur, točené v jídelnách taky. V běžných restauracích je točené pivo za 2.50 až 3 eur. Pít se dá Šumensko, Zagorka, Kamenitza a Staropramen. Nedoporučuju značky Boljarka, Astika a Zlatopramen.

Slávek N.

Citát

Ještě bych doporučil Stolichno. To je černé pivo. V Bulharsku se pije jen světlé spodně kvašené pivo, na jiné Bulhaři zvyklí nejsou. Přesto černé pivo Stolichono je opravdu výborné. Petras

Citát

Ahoj,
tak mně chutná lahvové "Mlado pivo", ale musí být hodně vychlazené. Kromě toho ještě Staropramen a Zagorka.
Loni na Zlatých pískách točili Heineken a Zagorku. Heineken fakt není pivo, ale nahořklá voda. Zagorka byla dobrá.
Jarda z Prahy